• Geri dön

  • 54 Görüntülenme

  • 151 Haber

  • 2.353 İşletme görüntülenme


Kadınlar, DeFacto Fit ile hareket halindeyken de şık ve rahat hissediyor.

DeFacto, özel tasarımlarla dikkat çeken spor kıyafet koleksiyonlarını kadınların beğenisine sunuyor. Spor tutkunu kadınlar, DeFacto Fit’in alternatif sporlara uygun kıyafet seçenekleriyle tarzını her an yansıtabiliyor. Spor yaparken de şık hissetmek isteyen kadınlar, DeFacto Fit’in renkli ürün dünyası ile kombinlerini çeşitlendiriyor.

DeFacto Fit Tenis Koleksiyonu
Hem rekabetçi hem de sağlıklı bir egzersiz olan tenis, her geçen gün moda dünyasında da popüler hale gelirken DeFacto Fit harika tasarımlarla tenis tutkunu kadınların karşısına çıkıyor. Renkli tenis etekleri, havalı elbiseler, günlük hayatta da kullanılabilecek özel tasarımlı sweatshirtler ve çok daha fazlası tenis keyfini ikiye katlıyor. Tenis kortunda da şıklığını sergilemek isteyen kadınlar DeFacto Fit’i tercih ediyor.

DeFacto Fit Training Koleksiyonu
Sporu bir yaşam tarzı haline getiren kadınlar, enerjinin yüksek olduğu spor antrenmanlarını DeFacto Fit’in training koleksiyonu ile tamamlıyor. Renkli üstler ve rahat taytların öne çıktığı koleksiyonda, her spor dalına uygun olacak training kıyafetleri bulunuyor.

DeFacto Fit Basic Koleksiyonu
DeFacto Fit, sporsever kadınların dolabında mutlaka olması gereken temel parçaları basic koleksiyonu ile sunuyor. Rahat kumaşlar ve modern tasarımı bir araya getiren spor kıyafetler, günlük yaşamdan spor salonuna kadar birçok ortamda kullanılabiliyor.

DeFacto’nun tüm ürünlerine www.defacto.com web adresinden, mobil uygulamasından ve mağazalarından ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL